Marloes de Laat grafisch ontwerp Nijmegen

Mijn naam is Marloes de Laat, conceptdenker en grafisch ontwerper in Nijmegen. Mijn werkwijze is een combinatie van analytisch en intuïtief ontwerp. Bij analytisch en intuïtief ontwerpen overzie je alle informatie en wordt in één keer duidelijk welke richting het ontwerp op moet.

Vaderland

boekontwerpMarloes de Laat

Rob en zijn vrouw adopteerden twintig jaar geleden twee broertjes van vier en één uit Ethiopië. Dat het zwaar zou worden wisten ze. Dat de afstand onoverbrugbaar zou blijken niet. Het verlies van de oorspronkelijke ouders en cultuur heeft diepgaande, levenslange consequenties voor de twee broers.

Ik mocht zijn boek Vaderland vormgeven, een boek waar je liefdevol meegenomen wordt in het leven van Rob en zijn zoons. In korte verhalen beschrijft Rob het trauma wat aan adoptie gekoppeld zit. Het boek is openhartig, puur, eerlijk, actueel én urgent.

Het boek laat je niet alleen de intensiteit van adoptie voelen, het nodigt ouders en professionals die met kinderen werken uit om nog beter naar ze te kijken en luisteren.

Naast het boek maakte Rob samen met zijn zoons ook een theatervoorstelling
Het boek, ebook en tickets voor de theatervoorstelling kan je bestellen op www.boekvaderland.nl