Marloes de Laat grafisch ontwerp Nijmegen

Mijn naam is Marloes de Laat, conceptdenker en grafisch ontwerper in Nijmegen. Mijn werkwijze is een combinatie van analytisch en intuïtief ontwerp. Bij analytisch en intuïtief ontwerpen overzie je alle informatie en wordt in één keer duidelijk welke richting het ontwerp op moet.

Wie ben je? Wie wil je zijn als leraar?

boekontwerpMarloes de Laat

Wie ben je? Wie wil je zijn als leraar? is een boek waarbij we d.m.v. vormgeving elke leraar even 'door elkaar willen schudden en roepen: 'Hé, weet je wel hoe belangrijk je bent?'

Tonnis Bolks en Ingrid Paalman-Dijkenga van VIAA Lectoraat Goede Onderwijspraktijken schreven het samen vanuit liefde voor de zich ontwikkelende lerende mens. Een praktisch boek voor de leraar om zichzelf als professional te leren kennen.

overzicht foto's wie ben ik boek.jpg

Het boek wil je uitnodigen om in de wereld te komen door middel van het stellen van vragen aan jezelf als (aankomend) persoonlijke professional in de praktijk van leren. Het boek staat vol met vragen, vragen die je uitnodigen om te denken, om over te praten, te tekenen, te zingen... Vragen met daaraan verbonden gedachten vanuit literatuur, ervaringen en andere waardevolle bronnen om te inspireren.

Kijk eens in de spiegel van dit boek en laat de (fluor)kleur van het leven tot je komen. Want als onderwijs professional leef je in het leren en te leer in het leven.

Het boek is te bestellen via de webshop van VIAA lectoraat goede onderwijspraktijken

wie ben je mini .GIF