Marloes de Laat grafisch ontwerp Nijmegen

Mijn naam is Marloes de Laat, conceptdenker en grafisch ontwerper in Nijmegen. Mijn werkwijze is een combinatie van analytisch en intuïtief ontwerp. Bij analytisch en intuïtief ontwerpen overzie je alle informatie en wordt in één keer duidelijk welke richting het ontwerp op moet.

Parkinson in Beeld - Holding still, together

boekontwerpMarloes de Laat

boekpresentatie Parkinson in Beeld - Holding still together

14 december 2022 werd het eerste exemplaar van het wetenschappelijke fotoboek Parkinson in Beeld ‘Holding still, together’ werd uitgereikt in het Radboud Experience Centre.

Een prachtige middag onder leiding van Bas Bloem over de Innovatieve focus op persoonsgerichte zorg voor mensen met parkinson & lifelong transformatief leren.

Wetenschappelijk fotoboek Parkinson in Beeld - Holding still, together

Het fotoboek biedt een unieke inkijk in hoe zorgprofessionals en mensen met de ziekte van Parkinson samen zorg vormgeven. Het laat de kracht en kwetsbaarheid zien van mensen die met deze ziekte moeten leren omgaan.
Het boek bevat schitterende zwart-wit portretten gemaakt door Richard Grol van mensen die leven met parkinson, en van hun zorgprofessionals. De foto’s zijn genomen tijdens een sessie waarin zij diepgaand spraken over persoonsgerichte zorg, waarbij aan iedere deelnemer (zowel patiënt als zorgverlener) werd gevraagd een voor hen uniek voorwerp mee te nemen als basis voor het gesprek.
De foto’s, gesprekken en begeleidende essays door Bas Bloem, Marten Munneke, Glyn Elwyn, Jan Kremer, Jur Koksma, Mieke Moor, Thieme Stap en Richard Grol vormen samen dit wetenschappelijke fotoboek waarbij de mens centraal staat.

Het boek is verkrijgbaar voor €24,99 via Radboud University Press https://lnkd.in/evP_pWbb
en is onderdeel van een onderzoeksproject van de Radboudumc Health Academy: Innovation as learning.

236 pagina's
20 x 28 cm
boekontwerp: Marloes de Laat
productie: Booxs